LIGHTS ON

Extra opvallen doe je via onze Strategische Posities op 250 Advertentie Websites. Deze Strategische Posities noemen wij Hotspots, Spotlights en Coolspots. Op deze pagina leest u waar deze posities in de site uw Advertentie laten zien en wat de posities inhouden.

Hotspots

Vallen in onze Strategische Posities onder Banners. Hotspots bevinden zich aan de bovenzijde van de sitepagina. Afhankelijk van de site layout worden 5 tot 6 Hotspots Posities naast elkaar getoond op de websites. In elke Hotspot Positie worden 5 Advertenties, random getoond. Onze software bepaald automatisch, random welke Advertentie de bezoeker op dat moment te zien krijgt. Uw advertentie zit dus in een Hotspot poel met maximaal u + 4 andere advertenties dat zijn totaal niet meer dan 5 Advertenties. Hotspots worden op alle 250 websites getoond.

Spotlights

Deze worden getoond na elke vierde rij advertenties. Afhankelijk van welke site u bekijkt worden de Strategische Spotlights afgewisseld met normale Banners 728 x 90 pixels. De afwisseling tussen Spotlights en Banners is afhankelijk welke layout de website heeft. En net als de Hotspots, zitten de Spotlights en de Banners in een Advertentie poel van maximaal 5 Advertenties en worden deze random getoond. Spotlights worden niet op alle 250 websites getoond! Waar Hotspots niet binnen de layout passen worden Banners als Strategisch Alternatief getoond.

Coolspots

Staan onderaan, tussen de laatste getoonde advertentie en boven de pagination. In tegenstelling met Hotspots, Spotlights en Banners, worden Coolspots getoond op alle pagina's. Dit betekend dat Coolspots ook op alle individuele advertentie pagina's worden getoond. Mede hierom zijn Coolspots de meest gewilde en Strategische Posities op onze 250 websites. Doordat de Coolspots Posities gewild zijn hebben wij besloten om hier 7 advertenties (in plaats van 5) per Positie te tonen. Hiermee kunnen wij voorlopig vooruit zonder dat wij het script elke keer moeten veranderen. Uw Advertentie Campagne is immers onze Motivatie.

Lights On

Wilt u alle mogelijkheden inzetten en de juiste Advertentie Strategie benutten.
Uw Advertentie samen met Hotspots, Spotlights en Coolspots;
Neem dan contact op met ons Motivatie & Sales Team. 
Ons Motivatie & Sales Team komt langs bij u op locatie.