Hulp nodig

Heeft u hulp of ondersteuning nodig, wij helpen u graag met uw vragen.

Ondersteuning

Ons Motivatie & Sales Team kan u ondersteunen met uw Advertentie en/of Banner Campagnes of maar ook hoe u een Strategische Advertentie Campagne opstart. Wij bezoeken onze klanten altijd op locatie als u wilt bespreken welk soort Advertentie Campagne voor u het beste zou kunnen werken en binnen elk budget dat u hiervoor wenst in te zetten.

Ondervind u problemen met uw Registratie of u kunt niet Inloggen. Geen nood, hulp is namelijk dichtbij.
Ons Motivatie & Sales Team is er om u te ondersteunen bij dit soort problemen.

Lukt het u niet om een Advertentie aan te maken. Ga dan niet met uw handen in het haar zitten.
Neem direct contact op met ons Motivatie & Sales Team.

Een Banner Campagne opstarten is vrij eenvoudig.
De juiste keuze maken voor een Hotspot, Spotlight, Coolspot of een normale Banner 728 x 90 px is andere koek. Dit zijn immers Strategische Posities waar u in een Banner Poel samen met nog 4 andere Banners van Adverteerders in zit. Onze software kiest random elke keer een banner, dat gebeurt vol automatisch. Ons Motivatie & Sales Team kan u ondersteunen en van juiste informatie voorzien om deze belangrijke Strategische keuze samen met u te maken. 

Heeft u geen eigen Banner 728 x 90 pixels? Zet ons Team aan het werk. Uw Advertentie Campagne voor uw; Seksbedrijf, Erotische Dienst of Erotisch Product verdient de juiste Banner.

Onze websites zijn Strategisch ingericht, met andere woorden, u kunt adverteren op verschillende Strategische Advertentie Posities. Deze Posities bevinden zich op alle 250 Erotische Advertentie Sites. Voor een deel onder u geeft dit geen probleem en kunt u een Campagne zelf opstarten. Maar wat als een goede Campagne maken, voor u Abacadabra is en u wel een Strategische Advertentie samen met een Banner Advertenties wilt opstarten. Ons Sales en Motivatie Team is graag bereid u hiermee te ondersteunen.

Hulp nodig...

Bel ons Motivatie Team van Afdeling Sales +316-4733-8663 of stuur een Email.
Wij komen voor een gesprek altijd naar u locatie om u te ondersteunen.

Kom ons helpen

Wilt u ons helpen! Wij zijn nog opzoek naar een Admin Beheerder.
Heeft u affiniteit met internet, websites, onderhoud en database invoer;
Dan kunnen wij u goed gebruiken om samen met ons het platform te laten groeien.
Een Admin Beheerder heeft als taak het goedkeuren en controleren van profielen en advertenties en eventueel het helpen aanmaken hiervan. De invoer van data met betrekking tot landen & steden. Meer info neem contact met ons op. >>>